info@megaclinic.rs
Hét - pén: 07:00 – 20:00
Szombat: 07:00 – 12:00

Dermatológia

Mivel foglalkozik a dermatológus?

A dermatológus elsősorban a bőrt kezeli. A bőr egészségét nem  szabad figyelmen kívül hagyni, mivel a bőr az ember legnagyobb szerve és gátat képez a külvilág és a belső szervezet között, mind fizikai mind pedig lelki szinten.

Ha a diagnózis felállítása után bebizonyosodik, hogy a problémákat a bőrön bőrbetegség vagy allergia okozza, akkor a bőrgyógyász krémet, kenőcsöt fog ajánlani, da a kezelés történhet tabletták, szirupok és injekciók formájában is. Az utána következő időszakban a bőrgyógyász az ellenőrző vizsgálatok során figyelemmel kíséri a gyógyulás folyamatát.

Bőrgyógyászhoz akkor is fordulhat, ha pattanásos bőrrel rendelkezik, valamint akkor is, ha prevenciós jelleggel szeretne tájékozódni a súlyosabb bőrproblémákról, mint amilyen a melanóma (bőrrák), ekcéma, stb.

Poliklinikánk a következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • a bőr, haj és a körmök betegségeinek szakorvosi vizsgálata és diagnosztikája
  • nemi úton terjedő betegségek szakorvosi vizsgálata és diagnosztikája
  • tanácsok a bőr- és a nemi úton terjedő betegségek megelőzésével és kezelésével kapcsolatban
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..