info@megaclinic.rs
Hét - pén: 07:00 – 20:00
Szombat: 07:00 – 12:00

Pediátria (gyermekgyógyászat)

Mivel foglalkozik a gyermekgyógyász?

A pediátria az orvostudomány azon ága, amely érdeklődésének tárgyát a gyermek képezi, a születéstől a serdülőkor végéig. Ebben a tekintetben ez a fejlődési korszak gyógyászata. Ennek megfelelően az elmúlt években kibővült az emberi élet azon időtartalma, amelyben a gyermekgyógyászat működik. A születés előtti időszakban a fogantatásig nyúlik vissza, valamint előre haladva egészen az éretté válás utáni időszakig nyúlik.

Rendelőnkben az általános és középiskolába indulás előtti orvosi vizsgát is el lehet végeztetni. Ajánlatos a rendszeres orvosi vizsgát egyszer évente elvégeztetni. A pediátriai vizsgálat mellett a gyermek életkorától függően a kivizsgálás más szakorvosok vizsgálatait is magába foglalhatja, valamint ultrahangos és laboratóriumi vizsgálatokat is.

Poliklinikánkon a következő ultrahangos vizsgálatok végezhetőek el: csecsemők csípője, has, húgyutak, pajzsmirigy, lágyrész. Rendelőnkben a kiírt intramaszkuláris (injekciók) vagy intravénás terápiát is fel lehet venni. Rendelkezünk inhalációs célokra használt kompresszoros inhalátorral is.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..