info@megaclinic.rs
Hét - pén: 07:00 – 20:00
Szombat: 07:00 – 12:00

Rólunk

MegaClinic (Lab), az Ön egészségének őre

A MegaClinic Lab magánklinika keretén belül MegaClinic orvosi rendelőintézet (poliklinika) és MegaClinic Lab laboratórium működik. Szabadkán alapított azon célból, hogy hatékony,  szakszerű egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson mindazoknak, akik törődnek egészségükkel. Folyamatos beruházásokkal és továbbképzésekkel arra törekszünk, hogy a kórmegállapítási szolgáltatásainkat magasabb szintre emeljük. Ezt támasztja alá ügyfeleink  részéről kapott két évtizedes bizalmuk.

A MegaClinic poliklinikán több mint 20 szakvizsgálat végezhető, továbbá igényelhető ultrahangos- és laboratóriumi vizsgálat, terhesgondozás, otthoni betegellátás, valamint szisztematikus orvosi vizsgálat cégek és egyének számára. Csapatunkat 40, különböző szakosítású orvos alkotja, egészségügyi nővérekkel és szakmunkatársakkal együtt. Orvosi vizsgálat és konzultació minden nap végezhető, szerb és magyar nyelven egyaránt.

A kórmegállapítási szolgáltatások mellett a poliklinika együttműködik számos tekintélyes  állami (KCV, KCS, VMA , Sremska Kamenicai Intézmény)  és magán ( BioMedica-Beograd) intézménnyel is.

A MegaClinic korszerűen felszerelt és teljesen automatizált laboratórium, amely több mint 300 fajta analízist képes elvégezni. A kedves személyzet mindig a páciensek rendelkezésére áll, szükséges tájékoztatást nyújt telefonon és személyesen, segít, hogy egészségügyi panaszukkal melyik orvoshoz forduljanak az érintettek, a leleteket elmagyarázza és bátorítja azokat, akik félnek a vérvételtől....

Az Ön egészsége a mi gondunk!

Ivović Zdravko
Ivović Zdravko
igazgató
Ivović Peđa
Ivović Peđa
menedzser
Mandić Bojana
Mandić Bojana
laboratórium vezetője
Lazar Denis
Lazar Denis
biológus-laboráns
Dulović Slavica
Dulović Slavica
laboráns technikus
Barna Kurai Karolina
Barna Kurai Karolina
főnővér
Kozarević Dragana
Kozarević Dragana
nővér
Brčić Kostić Florens
Brčić Kostić Florens
nővér
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..