info@megaclinic.rs
Pon - pet: 07:00 – 20:00
Subota: 07:00 – 12:00

O nama

MegaClinic - čuvar vašeg zdravlja!

 

MegaClinic (bivši MegaLab) je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je u Subotici sa ciljem da na efikasan i profesionalan način pruži zdravstvene usluge svima koji brinu o svom zdravlju. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike težimo podizanju pružanja dijagnostičkih usluga na viši nivo. U prilog tome govori i poverenje klijenata dugo preko dve decenije.

Poliklinika nudi preko 20 različitih specijalističkih pregleda, ultrazvučnu dijagnostiku, vođenje trudnoće, laboratorijske analize, kućne posete, kao i sistematske preglede za firme i pojedince. Naš tim čini 40 lekara različitih specijalnosti, medicinskih sestara i stručnih saradnika. Pregledi i konsultacije se mogu svakodnevno obavljati na srpskom i mađarskom jeziku.

Osim pružanja dijagnostičkih usluga poliklinika sarađuje i sa renomiranim državnim (KCV, KCS, VMA, Institut u Sremskoj Kamenici) i privatnim (BioMedica - Beograd) medicinskim ustanovama.

Laboratorija je savremeno opremljena i potpuno automatizovana, u kojoj se obavlja preko 300 vrsta različitih analiza. Ljubazno osoblje uvek stoji na raspolaganju svojim pacijentima i telefonom i lično, kako bi im pružilo sve potrebne informacije i savete kojim lekarima se mogu obratiti za određeni zdravstveni problem, ali i kako bi im rastumačilo nalaze i analize, te ohrabrilo one koji se plaše vađenja krvi...

 

Vaše zdravlje je naša briga!

Zdravko Ivović
Zdravko Ivović
direktor
Peđa Ivović
Peđa Ivović
menadžer
Bojana Mandić
Bojana Mandić
šef laboratorije
Denis Lazar
Denis Lazar
biolog-laborant
Slavica Dulović
Slavica Dulović
laboratorijski tehničar
Karolina Barna Kurai
Karolina Barna Kurai
glavna medicinska sestra
Dragana Kozarević
Dragana Kozarević
medicinska sestra
Florens Brčić Kostić
Florens Brčić Kostić
medicinska sestra
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.