info@megaclinic.rs
Pon - pet: 07:00 – 20:00
Subota: 07:00 – 12:00

MegaClinic na 5. Sajmu za bebe, trudnice i porodice „Angel dreams Expo”

MegaClinic na 5. Sajmu za bebe, trudnice i porodice „Angel dreams Expo”

U organizaciji Udruženja za brigu žena i trudnica Anahitas, u subotu je održan Sajam za bebe, trudnice i porodice „Angel dreams Expo”. Učestvovalo je sedamnaest izlagača, među kojima je bila i naša poliklinika. Prema rečima organizatora, cilj sajma jeste predstavljanje usluga i proizvoda koji porodicama mogu da olakšaju period trudnoće i roditeljstva.

Trkom očeva u presvlačenju beba otvoren je peti po redu „Angel dreams Expo”, nakon čega je usledio bogat program u vidu predavanja i radionica, kako za buduće majke, tako i za decu. Predsednica Udruženja Anahitas Klaudija Kunji Farkaš istakla je u fokusu ovogodišnjeg programa bilo zdravlje.

Poliklinika MegaClinic tome je doprinela pružajući majkama i trudnicama mogućnost preventivnog merenja šećera u krvi, pritiska i telesne težine, nakon kojeg su imale priliku za konsultacije sa ginekologom dr Elvirom Sabo.

Po završetku konsultacija, svakoj osobi smo poklonili vaučer od 20% popusta na specijalistički pregled po želji, dok smo u okviru tombole podelili tri vaučera za besplatan ultrazvučni pregled dojki, s obzirom na to da je u toku Mesec borbe protiv karcinoma dojke.

Bilo nam je zadovoljstvo što smo učestvovali na Sajmu i ponosni smo na saradnju koju imamo sa Udruženjem Anahitas, kao i na naše dosadašnje zajedničke akcije - besplatne vežbe za trudnice, popust na laboratorijske analize i sl. Trudićemo se i dalje da zajedničkim snagama pružimo dodatne benefite i kreiramo pakete za naše pacijentkinje koje planiraju roditeljstvo, vode trudnoću ili su se vež ostvarile kao majke.

 

 

 

Komentara
Pošalji komentar
0
Komentara
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
    Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
    Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.