info@megaclinic.rs
Pon - pet: 07:00 – 20:00
Subota: 07:00 – 12:00

Pozorište i poliklinika u zajedničkoj akciji povodom Pink oktobra

Pozorište i poliklinika u zajedničkoj akciji povodom Pink oktobra

Povodom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke koji se obeležava u oktobru, poliklinika sa laboratorijom MegaClinic vas poziva da se pridružite misiji o podizanju svesti o važnosti prevencije i rane dijagnoze raka dojke, koju realizuje u saradnji sa Narodnim pozorištem u Subotici. Uz svaku kupljenu kartu za oktobarsko igranje pozorišne predstave Bravo za klovna, poklanjamo vaučer za 50% popusta na ultrazvučni pregled grudi u našoj poliklinici.

Ovaj gest je deo naše zajedničke predanosti podršci borbi protiv raka dojke i edukaciji o prevenciji. Rak dojke je globalni izazov, ali zajedno možemo uticati na smanjenje njegove učestalosti i poboljšanje šansi za izlečenje. Autorska predstava Minje Peković Bravo za klovna nastala je iz dnevnika koji je glumica vodila od prvog susreta sa rakom dojke. Svoju potresnu, ličnu priču, Minja je postavila na scenu u nadi da će pomoći svim ženama koje su prošle ili sada koračaju putem izlečenja. Ovo je jedna optimistična predstava koja na najbolji način pokazuje dokle seže ljudska i umetnička hrabrost.

Po podacima Svetske zdravstvene organizacije rak dojke je najrasprostranjenija ali i najsmrtonosnija vrsta kancera među ženama u Evropi i svetu, i upravo zato se najviše pažnje posvećuje značaju samopregleda i preventivnih pregleda. Bitno je napomenuti da je rak dojke izlečiv u više od 90% slučajeva, a rana dijagnoza može značajno poboljšati izglede za uspešno lečenje raka dojke.

Pridružite nam se na predstavi Bravo za klovna i zajedno podignimo svest o važnosti redovnih pregleda, brige o prevenciji i ranoj dijagnozi. Vaša prisutnost na predstavi nije samo lep način da provedete veče, već i korak ka brizi o vašem zdravlju.

Ultrazvučni pregled dojke u našoj poliklinici obavljaju Dr Irena Sabo Vojnić, Dr Oršolja Fodor Fir, Dr Daniel Bagi i Doc. dr Tomislav Stantić. Pregled možete zakazati putem našeg sajta (www.megaclinic.rs), putem imejla (info@megaclinic.rs) ili putem naših brojeva telefona (024 557789 / 024 559828 / 024 534314 / 065 5547890), a vaučer možete da iskoristite do kraja godine.

Zajedno možemo da učinimo mnogo. Borimo se protiv raka dojke - zajedno!

Komentara
Pošalji komentar
0
Komentara
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
    Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
    Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.